Kodeissa halutaan rentoutua ja viettää aiempaa enemmän aikaa – siksi kodin tunnelmalta, visuaaliselta ilmeeltä ja sisustukselta vaaditaan enemmän. Jokaisella on oikeus näköiseensä kotiin. Kalusteiden valinnalla, suunnitellulla, valaistuksella ja tilojen tehokkaalla käytöllä on merkitystä viihtyvyyteen.

Yritysten ulkonäkö vaikuttaa asiakkaiden mielikuvaan, siksi edustavat asiakas- ja neuvottelutilat tulisi suunnitella yrityksen imagon mukaisesti. Työskentelyn laatua parantaa toimiva työympäristö ja viihtyisä kokonaisuus. Pienilläkin suunnitelluilla sisustuksellisilla yksityiskohdilla, esim. taiteen sijoittelulla, voidaan kohottaa yrityksen ilmettä vaivattomasti.

Kuvataide ja käsityötaide opetukset ja kurssit ovat iso osa toimintaa Sisustus ja Kuvataide PiaLiissä. Opetus kotimaassa tapahtuu erilaisille ryhmille (asiakkaina mm. päiväkodit, lasten ohjaajat, yhdistykset, yksityiset) tilanteen mukaan toivotuilla välineillä. Välineinä voidaan käyttää esimerkiksi värejä, massoja, helmiä, villaa, metallia, puuta, savea, pronssia... Työskennellessä opit eri tekniikoiden vaatimat käsittelytavat ja työstömenetelmät. Halutessasi opit myös taidehistoriaa mukavalla tavalla työskentelyn ohessa.

Ulkomaille suuntatutuvilla taide- ja kulttuurikursseilla opit alueen taidetta, arkkitehtuuria ja taidehistoriaa. Luonnosteluun ja valokuvaamiseen sinulla jää kursseilla aikaa mukavasti. Voit nauttia alueen ilmapiiristä vaikka katukahvilassa istuen. Opit asioita katsellen ja kuunnellen, mukavassa seurassa. Nauti taiteen lumosta, upeista museoista ja siemaise annos kulttuuria itseesi!

Kuvataide monine erilaisine toteutustapoineen piristää, ihastuttaa ja puhuttelee monin tavoin. Erilaiset kuvataiteen muodot näkyvät arkipäivässämme mm. patsaina, tilataideteoksina, yritysten ja kotien seinillä maalauksina sekä valokuvina. Esteettisyys ja visuaalisuus taiteessa inspiroi, luo tyylikkyyttä ja edustavuutta erilaisiin tiloihin.


Sisustus ja Kuvataide PiaLii
Helsinki-Valkeala
tait.pialii@gmail.com